Ørje tollsted

Ørje tollsted ble nyåpnet i mai 2013 og er et mellomstort tollsted.

Ørje ligger 6 km fra riksgrensen til Sverige​ og er et tettsted med administrasjonssenteret i Marker kommune (3650 innbyggere). Her møter du trygge omgivelser og gode tilbud for barn og unge​ med store muligheter til friluftsliv med jakt og fiske. Området er spesielt kjent for kanalmuseum og dampbåter​.

 

«Det er stasjonert mobil kjøretøyskanner ved Ørje tollsted. Denne kan benyttes i hele vårt område. Ørje tollsted har 7 skanneroperatører i dag»

 

Om vårt arbeid

Vi ligger ved E18, hovedfartsåren mellom Stockholm og Oslo og er innpasseringssted for trafikken mellom Baltikum og Norge. Vi har 3 speditørfirmaer lokalisert på området. Vi har døgnåpne ekspedisjonslokaler og vi ekspederer gods ut av EU og inn i Norge. I tillegg utfører vi vareførselskontroller.

Vi har mobil kjøretøyscanner som benyttes i hele vårt område og vi har flere hundeekvipasjer som er trent for blant annet å finne narkotika, tobakk og valuta.

Hvorfor bli en del av vårt lag?

Vi kan garantere en spennende og uforutsigbar arbeidshverdag.​ Ørje tollsted er «akkurat passe store» og blir derfor brukt som pilot i forskjellige sammenhenger.​

Ørje tollsted er «kjent» for et godt arbeidsmiljø og vi oppfordrer til å ta kontakt med oss dersom du er nysgjerrig på hvem vi er og hva vi gjør!